Ren jezelf bijzonder

Ik houd van hardlopen. Het is een ideale manier om je hoofd leeg te maken en even aan wat anders te denken.

Ik ben echter ook goed in het bedenken van redenen om niet te hoeven lopen. Slecht weer, werk dat af moet of andere smoezen: ik heb ze allemaal wel een keer gebruikt. Om toch gefocust te blijven en een doel te hebben, schrijf ik mij in voor diverse hardloopwedstrijden in en om Zwolle.

Zo doe ik komende zaterdag 9 februari mee aan de Busbrugloop. En over dat fenomeen wil ik het graag hebben. Er zijn namelijk gigantisch veel hardloopwedstrijden. Iedere week kun je wel ergens aan de start verschijnen.

Busbrugloop

Om de wedstrijd zo vol mogelijk te krijgen, moet je dus zorgen dat je marketing goed is en je jezelf onderscheidt ten opzichte van de rest. Nou, dat hebben ze bij de Busbrugloop wel goed begrepen. Het is een eenmalige wedstrijd op de nieuwe busbrug in Zwolle. Je kunt zaterdag erop hardlopen, daarna is dat in principe voor altijd voorbij. Dan gaan er bussen rijden en kun je daar niet heerlijk relaxed een rondje lopen ;-).

Ze hebben hiermee zichzelf letterlijk uniek gemaakt. Niemand anders kan zeggen dat ze dit bijzondere parcours hebben. Terwijl je zou zeggen: iedereen loopt over asfalt, klinkers of aarde. Daar maak je het verschil niet mee. Dankzij deze noviteit is de Busbrugloop daar toch in geslaagd.

Kenmerkend

Ook op jouw website en in je marketing moet je jezelf onderscheiden, wil je opdrachten binnenhalen. Hoe? Door goed naar je eigen bedrijfsvoering te kijken en elementen eruit te pikken die kenmerkend zijn voor jou. dat kunnen kleine details zijn, die niemand anders benadrukt.

Klinkt logisch, maar er zijn weinig ondernemers die het doen. Ik kan je daarbij helpen, bijvoorbeeld door een 1 op 1 dag. Deze 1 op 1: Direct Resultaat is een intensieve dag, waarbij we aan de slag gaan met jouw website. De homepage, Over ons pagina en verkooppagina gaan we onder handen nemen, terwijl je ook een stappenplan voor het vervolg krijgt.

In maart heb ik nog drie plekken vrij. Wil jij een volgende stap maken? Neem dan snel contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Leave a Comment

13 − 7 =