Over Jeroen Kuiper

Waarom je bij mij leert om je online business een impuls te geven door betere copywriting

Je bent ondernemer met een eigen website, maar het wil maar niet vlotten. Maand na maand kun je net op tijd je rekeningen betalen, tijd en geld om in de zomer er even tussenuit te gaan heb je niet. Dat kan anders. Wil jij je online business een impuls geven? Dat kun je hier leren.

Teksten op websites zijn vaak gortdroog en vol feitelijke informatie. Dat is niet aantrekkelijk om te lezen. Je moet ervoor zorgen dat het onderbewustzijn, het zogeheten reptielbrein, getriggerd wordt. Dat gebeurt heel vaak niet. Nederlanders zijn van oudsher bezig met informeren op hun website, terwijl je juist moet werken aan overtuigen. Dat vergt een andere manier van denken en schrijven. Daarbij help ik je graag, door je eens per week een gratis tip te sturen.

Bert van Rijssen, Rijs Solutions
“Verbluft en positief verrast was ik over de manier waarop je uit al mijn verhalen een ijzersterke rode draad hebt gevonden. Je had maar 500 woorden, die waren woord voor woord raak.”

Edwin Rietberg, Straetus Incasso Zwolle
“Ik had vooraf geen twijfels om Jeroen in te huren, maar ik was wel benieuwd wat hij van mijn verhaal zou maken. Het resultaat? Alsof ik het zelf geschreven heb, zo klopte het wat ik verteld heb in het gesprek. In het verhaal staat exact beschreven wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe. Het heeft mij een hoop tijd en frustratie bespaard. Want ik zou echt diverse keren opnieuw zijn begonnen.”

Bertjan van der Steeg, Buro 39
“Onze ervaringen met Jeroen waren van het begin af aan positief. Het herschrijven van de, in eerste instantie door onszelf opgestelde tekst van onze website, gaf een verfrissend resultaat. Door gericht te vragen en de tijd te nemen om inzicht te krijgen in onze werkzaamheden werd een aansprekender tekst voor de site opgesteld. Later hoorden wij dat andere, startende ondernemers, fragmenten van onze tekst als onderlegger voor hun site hadden gebruikt. Een teken dat wij met het inschakelen van Jeroen de beste keus voor onze website hebben gemaakt!”

Casper Uneken, Bureau Vechterweerd
“Ondanks dat we het idee hadden, duidelijk verwoord te hebben waar wij voor stonden hebben we Jeroen naar de teksten laten kijken. Dat bleek een goede keuze, want Jeroen heeft er een samenhangend geheel van weten te maken. Hij heeft de kern goed kunnen omzetten in heldere taal, waardoor de boodschap nu beter over komt.”

Over Jeroen Kuiper

Mijn naam is Jeroen Kuiper (1988) en ik ben sinds 2006 actief als (internet) copywriter. De eerste jaren vooral offline, de laatste tijd ligt de focus volledig op online. Mijn wortels liggen in de journalistiek (de Stentor, omroep flevoland, RTV Oost), waardoor ik van nature nieuwsgierigheid en een honger naar tekst heb ontwikkeld. Daarnaast heb ik voor diverse reclamebureaus gewerkt. Mijn doel is om ondernemers verder te helpen online. Door het geven van tips en trainingen wil ik helpen om hun website te ontwikkelen tot een online hit. Ik had in mijn beginjaren hetzelfde probleem die veel ondernemers nu nog steeds hebben (geen bezoekers, veel frustratie). Door middel van veel trainingen en door schade en schande wijs te worden, heb ik inmiddels vele bedrijven mogen helpen met hun website. Ik help ook jou graag om vooruit te komen.