Voice over gezocht?

De beste stem om jouw boodschap over te brengen

Voice-over

Zoek jij naar een stem om jouw boodschap over te brengen via bijvoorbeeld een (radio of tv) commercial, e-learning en bedrijfsvideo, maar kun je die niet vinden?  Zonde als dat niet lukt, want met de juiste stem wint jouw productie aan authenticiteit en komt de boodschap dus beter over.

Daarom is het goed dat je hier bent aanbelandt. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben jouw voice over. Door mijn ervaring als journalist (zowel sport als nieuws) en tekstschrijver weet ik wat er komt kijken bij het schrijven van de teksten. Daarom ook kan ik deze teksten goed overbrengen richting de doelgroep. En, niet geheel onbelangrijk: ik ben in te huren voor een scherpe, betaalbare prijs.

Op zoek naar een jonge stem vol potentie? Beluister hieronder dan mijn demo’s.