VIP 1 op 1

Voor ondernemers die in één intensieve dag direct resultaat willen boeken met hun website 

 • Direct resultaat, geen lang traject
 • Aandacht voor jou alleen
 • Actieplan voor het vervolg

1-op-1-direct-resultaat

Alles lijkt gereed…

De webdesigner heeft een parel van een website afgeleverd, de teksten staan erop en ook de foto’s zien er uit om te zoenen. Toch komen er nauwelijks bezoekers op jouw website. Het kost alleen maar geld. Je wilt er zo snel mogelijk wat aan doen, maar wat? En hoe? Wil je snel en direct resultaat? Overweeg dan om samen met mij een dag teksten te schrijven.

In 1 op 1: Direct resultaat werken gaan we, zoals de naam al doet vermoeden, in één dag samen aan de slag met de volgende pagina’s:

 • Homepage
 • Productpagina
 • Formulier

Samen gaan wij teksten schrijven. Ik ga je leren hoe je overtuigend leert schrijven. Welke woorden werken beter, welke vragen moet je voor je bezoeker beantwoorden? Op die manier worden je belangrijkste pagina’s in één klap onweerstaanbaar. Copywriten is verkopen met woorden. En, dat is echt te leren.


Vragenlijst vooraf,
actieplan na afloop

We hebben eerst telefonisch contact, om het gewenste doel te bespreken en de huidige staat van je website. Aan de hand van dat contact kan ik bekijken of het op dit moment relevant voor je is om te gaan samenwerken, of dat een later moment mogelijk geschikter is. Vervolgens krijg je een vragenlijst toegestuurd, waarin je specifiek uitlegt wat je dienst of product inhoudt en waar jouw onderscheidend vermogen ligt. Zodoende heb ik al een goed beeld van je.

Op de dag zelf gaan we vervolgens aan de hand van de vragenlijst de theorie in de praktijk toepassen.

 • We werken 1 op 1, dus alle focus ligt op jouw product/dienst, doelgroep en klanten. Daardoor kunnen we gestructureerd aan de slag.
 • Tijdens deze dag
 • Na afloop krijg je een actieplan mee om de andere pagina’s van je website te verbeteren.

Locatie in Zwolle

Ik organiseer de VIP 1 op 1 dagen op een schitterende locatie in Zwolle. Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Nog belangrijker, ze serveren er een uitstekende lunch. Kortom, een ideale omgeving om te werken aan jouw website.


Over Jeroen

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik werk al sinds 2006 als copywriter. Mijn wortels liggen in de journalistiek (de Stentor, omroep flevoland, RTV Oost), waardoor ik van nature nieuwsgierigheid en een honger naar tekst heb ontwikkeld. Daarnaast heb ik voor diverse reclamebureaus gewerkt. Mijn doel is om ondernemers te helpen om hun website te ontwikkelen tot een online hit. Ik heb in dezelfde positie gezeten (geen bezoekers, veel frustratie) en weet hoe het voelt. Ik help je graag om vooruit te komen.


Waarom de focus op de homepage, productpagina en formulier?

Het zijn de belangrijkste pagina’s waarop de bezoeker terechtkomt. Een homepage moet direct duidelijk maken wat je hier kunt verwachten. Veel sites slagen daar niet in, met alle gevolgen van dien.

 • Bezoekers gaan elders kijken
 • Omzet wordt misgelopen

Wat er bijvoorbeeld fout gaat:

 • De homepage slaagt er niet in om langs om de bezoeker te leiden naar een zorgvuldig verleidingspad (in de juiste funnel).
 • De vragen die een bezoeker heeft (wat is dit, wat kan ik doen, waarop kan ik klikken?) worden niet beantwoord.
 • Onderscheiden van de concurrentie? Ho maar, dat valt niet te herleiden.

Investering

Een dag intensief met mij teksten schrijven en samenwerken vergt een investering van €1750,-. Bedenk wel: je hebt dan direct de belangrijkste pagina’s van je website voor elkaar. Bovendien krijg je een actieplan mee voor het vervolg van de site. En uiteraard: veel inspiratie om aan de gang te gaan met je business.