Knuffelend geduld opbrengen

Knuffels, duizenden in totaal, lagen verspreid over het veld. Terwijl de speelsters van PEC Zwolle vrouwen de 1-0 zege op ADO Den Haag vierden, keek ik eens rond. Er zaten deze vrijdagavond meer dan 4500 toeschouwers in het MAC3PARK Stadion voor een wedstrijden in de eredivisie vrouwen. Een record, zo schreef ik onder andere in de Swollenaer.

Leuk om mee te maken, want het vrouwenvoetbal verdient meer aandacht dan het nu krijgt. De oranje leeuwinnen worden tegenwoordig live uitgezonden als ze een interland spelen, maar voor de eredivisie ligt er nog een berg werk klaar. Bij PEC komen op een reguliere wedstrijd amper 1500 toeschouwers en dat is naar boven afgerond.

Groei

De club probeert door bepaalde wedstrijden meer aandacht te geven, de aantallen te verhogen. Langzamerhand lukt dat ook. Door de zege op ADO speelt PEC in de kampioenspoule van de eredivisie, waarin het ploegen als Ajax, PSV en FC Twente tegenkomt. Goed voor de ontwikkeling van de ploeg, maar ook voor de aandacht die het team krijgt.

Waarom dit verhaal? Omdat voor je online marketing en website hetzelfde principe opgaat.

Ook hier gaat het erom dat je de tijd neemt om langzaamaan te groeien naar een hoger niveau, bijvoorbeeld ene hogere plek in Google. Dat lukt alleen maar door je website met liefde te behandelen en steeds stapje bij beetje te verbeteren.

VIP 1 op 1

Begin je al met zuchten? Of wil je een partij die je hier bij kan hebben? Een VIP 1 op 1 dag kan je hierbij helpen. Ik ga in 1 dag met je aan de slag, zodat je homepage, verkooppagina en over ons pagina er spin en span uitzien en overtuigen. Daardoor word je en beter gevonden in Google en je zet meer bezoekers om in kopers. Wil je dat nou ook? Voor maart heb ik nog drie plekken vrij. Interesse? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Leave a Comment

2 × een =