Samenwerkingen

Online resultaat boeken

Samen sta je sterker dan alleen. Het is om die reden dat samenwerkingen een belangrijke pijler zijn voor mijn bedrijf. Zo werk ik samen met een aantal succesvolle bloemisten, zoals Suzan’s Bloementheater in Haarlem en ’t Genderdal in Eindhoven. Meer over deze samenwerking met de bloemisten en andere samenwerkingen vertel ik je hieronder. Ook met wie ik hierin samenwerk.

Jan Pieters – Jan Pieters Webdesign

Jan Pieters

De samenwerking is ontstaan door een mailtje van Jan Pieters. Deze internetondernemer uit Amsterdam zocht naar een geschikte partner die als tekstschrijver/copywriter de teksten kon aanpakken. Daar had hij zelf – logisch – niet zoveel zin in. Via het almachtige Google kwam hij vervolgens bij mij uit. De klik was er al snel, net als de taakverdeling. Jan zorgt voor de techniek achter de website en SEO, ik zorg voor teksten die overtuigen en die bezoekers omzetten in klanten. En met succes.

Inmiddels verzorgen wij voor meerdere bloemisten de website. Het enige dat zij hoeven te doen? De bestellingen verwerken en bezorgen.


Jeroen Kuiper – puntJeroen

Jeroen Kuiper samenwerking
Jeroen Kuiper

Als copywriter zorg ik voor het schrijven van de content op de websites en bewaak ik het conversieproces. Dat varieert van de homepage tot de productpagina’s. Belangrijk hierbij is dat de pagina’s overtuigen en aanspreken bij de bezoeker. We willen immers graag dat ze bij ons bestellen en niet bij een ander. Daarom kijken we goed naar de sterke punten van de bloemist en benadrukken wij die. En dat blijkt een hele succesvolle manier.


Met de volgende bloemisten werken wij samen: 

Suzan’s Bloementheater -> Bloemen Bezorgen Haarlem

Dennis Spanjaardt

Dennis Spanjaardt is de eigenaar van Suzan’s Bloementheater. Zijn team verzorgt de bestellingen die binnenkomen op Bloemen Bezorgen Haarlem. Dennis rijdt iedere dag naar de bloemenveiling in Aalsmeer, zodat er met dagverse bloemen gewerkt kan worden. Dit is een element dat we dan ook uitdrukkelijk benoemen op de website.


’t Genderdal -> Bloemen Bezorgen Eindhoven

Ook met Peter en Marie-Jose in Eindhoven werken wij samen. Zij zorgen er voor dat alle bestellingen worden verwerkt en de mensen blij worden van bloemen. Dit doen zij vanuit Eindhoven. Al sinds 1991 zijn zij actief in de bloemenwereld met een eigen winkel. Peter en Marie-Jose snappen dat het belangrijk is om tegenwoordig ook online mee te doen. Daarom zijn zij via Bloemen Bezorgen Eindhoven nu goed vindbaar.


Arjan Bloemen -> Bloemen Bezorgen Amsterdam

In Amsterdam werken wij samen met Arjan Konincks van Arjan Bloemen. Met zijn team zit hij in Amsterdam-West. Je voelt bij hem en zijn team de passie voor het bloemistenvak. Een mooie partner om mee samen te werken.


Elise’s Bloemen -> Bloemen Bezorgen Almere

Een website voor de jongste stad van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken. Met Robin Elise Pomp werken wij in Almere samen. Een jonge, ambitieuze bloemist die haar vak verstaat. Sinds november 2018 heeft zij haar eigen winkel aan het Botplein in Almere.


Ook met andere partijen werken wij inmiddels samen:

Vakantievieren in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Om Eelco en Jolande (de eigenaren van Le Grand Bois) te helpen dat ze meer campinggasten en herberggasten mogen verwelkomen, hebben Jan en ik een nieuwe website voor ze gemaakt. Zo is het nu veel eenvoudiger om te boeken en kom je dankzij de frisse opzet van de site al snel in de juiste vakantiesfeer.

Ook interesse in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.